Bakgrunn

søndag 3. juli 2011

Mine første DT bidrag for TreL med Melissa Frances 5th Avenue

For en tid tilbake ble jeg kontaktet av Linda som driver butikken og nettbutikken TreL i Bodø med spørsmål om jeg ville være med på hennes Design Team i år. Jeg svarte så klart JAAAAA, og på samme tid som hun flyttet butikken sin inn til sentrum (noe jeg setter SVÆRT stor pris på siden jeg passerer lokalene hver dag...) fikk jeg min første DT-pakke, en bunke aldeles nydelige ark fra Melissa Frances, fra kolleksjonen 5th Avenue. Denne kolleksjonen har papirer i vintagestil i nydelige duse pastellfarger  Har så langt fått laget tre forskjellige prosjekt - to kort og en LO, men har enda masse papir igjen, så blir nok mer. Tusen takk for tilliten Linda. Dette er så artig :)

Det første kortet jeg har laget er et enkelt sommerkort der jeg har brukt papirene Pearl (det rosa bakerst) og Antonia:


På bryllupskortet - som er et staffelikort - har jeg brukt papirene Ebony (det prikkete) og Geraldine (turkis med damaskmønster). Stempelet fra Magnolia er malt med distress ink - kun Pumice stone for å gi  inntrykk av svart hvitt foto. Tagen med navn og dato er en Spellbinders dies. Matta med bildet på kan åpnes, og bakom er det plass til å skrive en hilsen:


Til sist en LO der jeg har brukt arka Lula og Octavia. Lula var perfekt til bilder av den kommende ballerina. Den nydelige blomsten er fra Prima og finnes også hos TreL. Det samme gjør perlegreina som er fra Kort og Godt. Har ellers brukt en del liquid pearls som jeg nettopp har "oppdaget" og som jeg nok må ha flere farger av (da er det bare å gå innom TreL igjen...).

Håper dere spør om det er noe dere lurer på. 

3 kommentarer:

Ruki sa...

adorable!!! so soft and sweet...love all of them!!

Elise sa...

Gorgeous cards and layout!!! You do beautiful work!!! Hope you had a wonderful 4th of July (Queen's Birthday)! :)

Hugs,
Elise

Linn sa...

Åhhh så nydelige bidrag! Åhhh så gøy at vi er på samme DT team. Det er så velfortjent. Du er så dyktig!