Bakgrunn

lørdag 9. mai 2009

Enda et konfirmasjonskort


Dette er litt tragisk. I prosessen der eg skulle flytte bilder over på PC og gjere dei klare for å poste, så klarte eg på mystisk vis å slette hovedbildet av kortet mitt. Har leita og leita og forsøkt å gjenopprette, men det lar seg ikkje gjere med mine kunnskaper iallfall (skal sette mannen på skane når han kjem heim frå jobb). Bildet av kortet eg har laga til DT-utfordringa på sukkersøtt er derfor ikkje fullstendig. Legger det no med som bidrag likevel eg sia dei sentrale elementa viser, men føler ikkje heilt at det vart en fullverdig deltakelse (kortet er allereie overlevert til ho som hadde bestilt det...).
Kortet er iallfall laga med et av Whiff of joy sine herlige guardian angel stempler, farga med distress ink på akvarellpapir med vannpensel (hovedfarger: Brushed corduroy, milled lavender og dusty concord). Papirer eg har brukt er fra Panduro (en av mine noverande favoritter til kort) og tekststempler er fra Papirdesign og Norsk stempelblad.

På innsida er det igjen tekststempel Papirdesign og fuglestempel fra inkadinkadoo:Og på baksida mitt eget signaturstempel fra scrapmagasinet:

5 kommentarer:

Bente sa...

Nydelig kort!

Maya sa...

Nyydelig kort i lekre farger!
Og nyydelig malt!!
Lykke til :)
Klem fra Maya

jandokan sa...

Wow what a great card...
love your creations :D

Hugs Anja
Be smart, make art.

fantorangen sa...

Dette kortet er bare SÅ nydelig! Fargesammensetningen og pyntinga er jo helt genial:)
Ha ei fortsatt fin helg:)

Leah sa...

your cards are SOOO cute! I just adore them!