Bakgrunn

onsdag 18. juni 2008

Gal etter skisser?

Denne veka har eg tråla nettet etter skisser til kort, og eg blei glad då eg fann bloggen 2 Sketches 4 you, en ganske ny blogg. To kjempeflinke damer bytter på å legge ut sine skisser kvar veke, og dei som har vore lagt ut hittil har vore supre. Dette kortet er laga etter vekas skisse, som eg laga av Laura Davis.
Oppdaga til min fortvilelse at mannen så klart hadde tatt med seg det gode kameraet når han fløy til Elverum i dag (han er heldigvis trygt framme, og hadde landa på ei rimelig smal flystripe på Staremoen), så måtte scanne kortet. Syns ikkje det gjengir fargane like bra, men får heller bytte ut bildet seinere.
Stempeltrykket har ef fått i en byttering. Har lite guttestempel sjølv (et par på vei no...), så det var artig å få brukt. ballongane er skore ut med Cricuten så klart, George and Basic shapes :)
Takk for at du stikker innom :)

9 kommentarer:

Mica sa...

tusen takk for hyggelig besøk på sida mi, dette kortet med ballongene var bare helt Nyyyydelig!!! Tom for ord :O) Men for en flott sammensetning av farger og flott malte stempeltrykk!!!! Hva bruker du? aquarelle? Hæææærlig!!! Klem fra vyanmica heimlaga

Krissie sa...

Så nydelig kort!!! :D
Skisser er fantastiske - bare så synd jeg har dataen oppe og lager kort nede - husker jo aldri skissene når jeg kommer ned! :haha!

Bev sa...

Wow what a fabulous card - Edwin is so sweet!

Laura Davis sa...

Stine,
This is too cute!!! Thanks for playing at 2 Sketches 4 You!
Laura

Kazan Clark sa...

Love the black and the stitching - great take on Laura's Sketch this week Stine

Kristine sa...

Hei Stine!
Dette var et kjempeflott kort!Så du hadde laget et kort til denne skissen også! Det gjorde jeg og! Jeg oppdaget 2 sketches 4 you i går og måtte sette i gang og lage kort med en eneste gang! Så super skisse var det! Flott blogg du har!
Klem fra Kristine ;)

Lisa642 sa...

Just adorable.

Lea L. sa...

So cute! Great job with the sketch!

~Lea

All Pink girl sa...

Wow fabulously brilliant card ,love it ,Dawnx