Bakgrunn

fredag 23. mai 2008

Orange er i grunn ein fin farge

Orange er definitivt ikkje den fargen eg har brukt mest, verken i dagleglivet eller i hobbysamanheng. Fargen kler meg rett og slett ikkje. Eg forelska meg likevel i dette orange og gule mønsterpapiret frå BoBunny då eg fekk det på kjøpet i forbindelse med en eller annen netthandel, og no var det på tide å få brukt det.
Blomsterborden på sida hadde eg heilt gløymt at eg hadde. Denne er frå et clearstamp-sett fra stampendous (meiner eg) som mannen min (faktisk!!) kjøpte til meg i USA for et års tid sidan (sammen med cricuten min...:) ). For øvrig så er alle mine motiv mala med distrss ink og vannpensel. Denne gongen har eg hovedsaklig brukt dried marigold, spiced marmelade og tea dye.
Brukte forresten en ettermiddag (mens mann og barn var i bursdagsselskap) til å lage personlige signaturer til å pryde baksida av kortet med. Har laga dei i Power Point, og her ser dokke en av dei :)


I hardly ever use the colour orange, the colour does not suit me. However, I still fell in love with this orange and yellow patterened paper from BoBunny. Border on the side is from stampendous I think.

3 kommentarer:

craftaddict sa...

Love the colours on this card
eileenpaul

Line sa...

Ja oransje er jo en ganske fin farge...

Kjempeflott kort!

Mica sa...

tusen takk for hyggelig besøk på bloggen min :) digger stilen din!!! dette kortet var bare hærlig (nydelige farger og fint oppsett)!!!
smil og solskinn fra vyanmica